Am incheiat primul eveniment corporate al sezonului cu succes. Clienta noastra, un manager modern, cu toate armele de business la purtator, ne-a asigurat ca aceasta a fost prima conferinta si ca va repeta cu siguranta experienta anul viitor, in aceeasi componenta.

Pregatim acest eveniment inca din vara. Am inceput prin a cauta o locatie potrivita. Cerintele au fost destul de clare: avem nevoie de un loc care sa aiba sala de conferinte, salon-restaurant si facilitati de cazare, sa fie langa Bucuresti si accesibil.

Dupa ce am trecut prin reteaua Palatul Mogosoaia + alte locatii asemanatoare, ne-am hotarat la Hotel Mirage Snagov. Am primit o oferta cumsecade, am comunicat eficient si am stabilit verbal o data pentru eveniment (data schimbata ulterior de nu mai putin de trei ori, insa fara probleme).

Organizarea acestui eveniment a presupus o parte de conferinta, dar si un networking party, pentru care am gandit un program cu dansuri standard si dansuri populare, un DJ fara razvratiri emotionale (caci putini DJ inteleg ca la acest tip de evenimente invitatii nu isi trantesc cravatele pe jos si nici nu se dau in vant dupa dansurile de grup) si un bufet suedez variat, care sa multumeasca papilele gustat6ive internationale.

Despre locatia aleasa am multe cuvinte de lauda, pe care le pastrez pentru un viitor post separat. Mai jos sunt cateva fotografii pe care ni le-au trimis cei de la DanceOn, cu momentele lor de dans spectaculoase. Da, perechea standard este formata din doi dansatori care au facut parte din Baletul de la “Dansez pentru tine” – a fost o surpriza placuta chiar si pentru mine 🙂