Avatar Stuff propune St. Patrick Irish Pub&Restaurant atat pentru evenimente private, cat si pentru intalniri corporate.

 St. Patrick Irish Pub

Situat in centrul vechi al Bucurestiului, St. Patrick este locul care reda cel mai bineatmosfera plina de viata si de distractie din pub-urile irlandeze. Locatia este construita si amenajata in cele doua stiluri de Irish Pub, Pub Shop si Dublin Victorian, fiind singurul pub din Bucuresti construit dupa adevaratul concept de Irish Pub.

Locatia este o alegere excelenta pentru petreceri private, fie ca este vorba de restranse petreceri ale burlacilor, aniversari/majorate cu multi invitati sau evenimente corporate. Meniurile de bautura si mancare, serviciile ireprosabile si atmosfera degajata garanteaza calitatea tuturor evenimentelor organizate la St. Patrick.

Din anul 2011, St. Patrick s-a extins in stilul Dublin Victorian, astfel ca locatia a devenit mult mai spatioasa si poate primi pana la 200 de invitati. Conditiile sunt excelente, iar muzica live se poate asculta in voie.

Recomandam St. Patrick pentru diverse evenimente, dar in mod deosebit pentru cei care vor sa gaseasca o particica din savoarea Irlandei in centrul vechi al capitalei.