Restaurant Excalibur

Restaurantele Excalibur din Bucuresti au un specific aparte si cine a intrat o data in unul dintre ele este cu siguranta vrajit de frumusetea si autenticitatea prezenta inca de la intrare.

Excalibur ne pune la dispozitie 3 locatii, Castelul (primul restaurant), Taverna si Centrul Istoric. In fiecare locatie se regasesc preparate regesti si o atmosfera prietenoasa. Ospatarii sunt costumati medieval, mancarea este servita pe platouri si rareori se folosesc tacamurile pentru a servi ospatul.

La intrare ne intampina chiar Excalibur, sabia fermecata a regelui Arthur. Restaurantul este excelent decorat cu sabii, scuturi medievale cavaleresti si din peisaj nu lipsesc decat regele si regina.

O nuntă medievală sau o petrecere pentru burlaci (sau burlacite, de ce nu?) cu aere regesti trebuie sa porneasca in mod necesar de la alegerea locatiei.

Recomandam Excalibur pentru o varietate de evenimente, dar in mod deosebit pentru cei care doresc sa experimenteze un stil aparte intr-o atmosfera de poveste.

Excalibur

Avatar Stuff iti propune o nunta tematica medievala. Locatia o stim deja: Excalibur, Bucuresti. Pentru aceasta nunta tematica, va propunem aranjamente florale minimaliste, realizate in borcane sau in cutii metalice, cu flori de camp, garoafe, crizanteme si / sau trandafiri. Invitatiile pot avea forma unui scut sau a unui blazon. Pentru marturii puteti alege cutiute cu bomboane decorate in ton cu tematica nuntii, borcanase cu miere sau cu dulceata, coronite pentru domni si domnite sau orice altceva va inspira.

Pentru intregul concept al unei nunti medievale, ne puteti contacta cu incredere.