Într-o lume în care petrecem tot mai multe ore la job și stăm din ce în ce mai rău cu timpul, evenimentele corporate trebuie să fie dinamice, intense și cât mai interactive. Sigur nu vrei ca invitații tăi să se plictisească ori să stea cu ochii pe ceas în așteptarea momentului plecării acasă.

Ca să eviți astfel de situații neplăcute pentru tine și pentru compania ta, asigură-te că petrecerea la care ești gazdă rămâne una memorabilă pentru toți cei care participă. Uite câteva modalități simple prin care să-ți impresionezi invitații:

Combină diferite activități

Riscul unui eveniment corporate este să cadă în monotonie, mai ales din cauza unui program incomplet căruia îi lipsește variația. Chiar dacă o petrecere corporate este mai mult despre networking și despre consolidarea relațiilor cu colegii sau partenerii, ea nu trebuie să fie plictisitoare. Dimpotrivă, poți s-o faci antrenantă și super distractivă.

Plănuiește momente incitante pentru oaspeții tăi și alternează-le cu cele mai sobre și relaxate, astfel încât invitații să rămână în priză și cu atenția captată. Dacă schimbi constant ritmul și surprinzi pe cât posibil, oamenii rămân concentrați și nu își pierd entuziasmul pe parcurs. Totodată, nu uita că orice e prea mult are potențialul să devină plictisitor, la fel cum un eveniment prea intens riscă să obosească prea devreme.

Acoperă toate regimurile alimentare

Evenimentele corporate sunt despre ospitalitate, iar detaliile chiar contează. Partea de food, cu tot ce înseamnă ea – de la preparatele propriu-zise până la prezentare și servire, e esențială pentru orice eveniment care se vrea de succes. Mai cu seamă dacă te gândești că o masă nu e doar o banală masă, ci reprezintă de fapt oportunitatea perfectă să aduci împreună invitații și să creezi interacțiune între ei.

Când planifici partea de mâncarea a petrecerii tale, ia în calcul că invitații au diete și gusturi diferite. Unii nu servesc anumite preparate, fie din considerente religioase, fie pentru că sunt la regim. Alții au obiceiuri alimentare stricte, de la care nu se abat nici măcar într-o seară festivă. În concluzie, pentru ca momentul mesei să nu devină stânjenitor pentru nimeni, asigură-te că știi ce preferințe culinare au invitații tăi și acționează în consecință.

Creează un mediu comod pentru toată lumea

De multe ori, în goana organizării unui eveniment corporate de excepție, oamenii uită cel mai important aspect: confortul celor prezenți. La orice petrecere de companie, invitații sunt mai relaxați într-un mediu confortabil, în care au la dispoziție spațiu suficient și zone mai puțin formale, unde se simt în largul lor.

O atmosferă prietenoasă, în care participanții au libertate de mișcare și loc să-și tragă (din când în când) sufletele, destinde și facilitează comunicarea eficientă. Dacă acorzi atenție acestui aspect deseori neglijat pe nedrept, evenimentul tău are șanse în plus să impresioneze și, cel mai important, să-și atingă scopul.

Dacă vrei să iei legătura cu event plannerii Avatar Stuff, dă-ne un email la [email protected].