Servicii – Event Planning & Design

Concept și design

Conceptul unui eveniment este construit în funcție de scopul urmărit. Propunerile noastre de concept sunt personalizate și urmăresc să redea o poveste coerentă, care să transmită un mesaj puternic. Realizarea conceptului este posibilă doar dacă toate elementele evenimentului sunt în concordanță unul cu altul.

Cu experiență de peste 6 ani în corporate event planning, Avatar Stuff are cunoștințele și resursele necesare pentru a dezvolta și implementa orice fel de concept creativ, de la cele minimaliste până la cele mai complexe.

Scouting de locație

Unul din pașii cei mai importanți în implementarea conceptului de eveniment este alegerea locației. Să găsești spațiul ideal de desfășurare este unul din procesele vitale în event planning. Locația ideală nu garantează succesul evenimentului, însă lipsa ei garantează eșecul.

Avatar Stuff se implică 100% în scoutingul de locație și vă pune la dispoziție toate informațiile pentru a putea să luați decizia potrivită. De-a lungul timpului, am colaborat cu foarte multe locații și am avut posibilitatea să aflăm care dintre ele se încadrează într-o anumită etichetă și care nu. La ora actuală, partenerii noștri de încredere sunt cele mai bune/profesioniste locații din București și din țară.

Entertaiment

Momentele de entertainment au rolul să dea culoare unui eveniment și să îl facă mai spectaculos. De multe ori, ele fac diferența între un eveniment banal și unul cu adevărat special. Programele de entertainment recomandate de Avatar Stuff sunt personalizate pentru fiecare eveniment. Colaboratorii cu care lucrăm sunt profesioniști desăvârșiți, recunoscuți pentru prestațiile lor excepționale.

l

Managementul invitaților

Acesta este un serviciu special, care se potrivește evenimentelor restrânse, cu un număr mic de invitați. Pentru a scuti clientul de efort și stres inutil, preluăm și ne asumăm partea de comunicare a evenimentului către invitați. Păstrăm legătura cu ei, îi informăm cu privire la detaliile evenimentului, ne ocupăm de confirmări și de primire.

R

Coordonarea evenimentului

În ziua evenimentului, echipa noastră este prezentă la locație încă de la sosirea primului furnizor. Misiunea noastră este:

- să informăm furnizorii și angajații locației cu privire la timeline-ul evenimentului

- să coordonăm toți furnizorii și să-i determinăm să lucreze ca o echipă

- să ne asigurăm că programul stabilit este respectat și fiecare moment decurge perfect

În plus, asigurăm și asistență post-eveniment, pentru follow-up către participanți și parteneri, dar și pentru analiza evenimentului (costuri, participare, feedback). 


Clienții noștri


Global Remote Services
Global Remote Services
euroanswer
euroanswer
A&A Ways Connections
A&A Ways Conection
British Romanian Chamber of Commerce
British Romanian Chamber of Commerce

Locații partenere

Residence Hotels Bucharest

Residence Hotels Bucharest

Athenee Palace Hilton

Athenee Palace Hilton

Jubile The Ballroom

Jubile The Ballroom

Silver Church Club

Silver Church Club