Fun O'Clock

Aducem distracția la birou!

Fun O’Clock este un concept care se adresează firmelor cu cel puțin șase angajați (practic, oricărei companii!), care pun preț pe confortul angajaților și care vor să ofere un mediu de lucru mai plăcut. Fun O’Clock înseamnă o serie de ateliere creative, interesante și relaxante, desfășurate la birou, pe parcursul a două ore. Frecvența activităților este stabilită în funcție de profilul companiei și recomandările Avatar Stuff.

BENEFICIILE FUN O’CLOCK

Angajații buni trebuie să fie motivați și integrați în cultura organizațională.

Anagajații buni trebuie să rămână fideli companiei.

Orice manager își dorește să păstreze în companie cei mai buni angajați. De aceea, pe lângă pachetele de bonusuri, orice companie trebuie să ofere ceva în plus pentru a spori productivitatea și a menține angajatul fericit.

Activitățile Fun O’Clock sunt concepute pentru a elimina stresul și monotonia inerente muncii de birou și pentru a crea un mediu mai plăcut din spațiul obișnuit de lucru.

MODALITATEA DE LUCRU

Totul este foarte simplu! În primul rând, te invităm să afli care sunt activitățile din program. Apoi, ne consultăm și hotărâm împreună ce ateliere se potrivesc companiei și angajaților tăi.

Pentru companiile serioase, oferim abonamente pe termen lung, cu serii de ateliere repetate la un interval stabilit de comun acord.

CÂND?

Activitățile Fun O’Clock sunt concentrate pe durată scurtă pentru a nu întrerupe programul obișnuit de lucru al angajaților. Ele pot avea loc în pauzele de masă, la sfârșitul programului sau oricând în timpul zilei de lucru.

ATELIERELE FUN O’CLOCK

Lecție interactivă de dans

Dansul este una dintre cele mai bune modalități de relaxare, iar o lecție de dans chiar la birou reprezintă un moment inedit. Instructorii noștri vor ține un curs interactiv în care angajații vor învăța elementele de bază din mai multe stiluri de dans, care vor fi stabilite dinainte. Atelierul va fi susținut de cel puțin doi instructori (el+ea). Dacă numărul de participanți este mai mare de 30, la curs vor fi prezenți mai mulți instructori, în limita spațiului disponibil. Putem organiza și serii de cursuri, dar și coregrafii personalizate!

Fotografii mai bune cu smartphone-ul tău!

În era Facebookului și a Instagramului, toți posesorii de smartphone fac fotografii și fiecare își dorește ca fotografiile lui să primească like-uri și să fie apreciate. Poate nu știați, dar există câteva trucuri pentru a realiza fotografii mai frumoase cu propriul smartphone. Adevărul e că nici noi nu știam, dar am aflat asta de la un fotograf profesionist, chiar cel care a ținut primul curs de acest gen în țara noastră. El este cel care îi va învăța pe participanți tainele unei fotografii reușite cu smartphone-ul.

Atelier de aranjamente florale

Atelierul creativ de aranjamente florale îi ajută pe participanți să deprindă noțiuni de bază despre îmbinarea florilor cu diverse materiale, pentru a obține aranjamente. Această activitate nu este destinată numai iubitorilor de flori, ci și celor care vor să-și impresioneze apropiații cu abilitatea de a realiza propriile aranjamente. Atelierul este susținut de un designer floral cu experiență, iar toate materialele necesare (flori, bureți, vaze și alte consumabile) sunt puse la dispoziția participanților.

Atelier de personalizat tricouri prin pictură

Pictatul pe materiale textile este o activitate relaxantă și totodată amuzantă. Artistul plastic din echipa noastră oferă sfaturi prețioase și vine cu sursele de inspirație. Noi aducem tricourile, culorile speciale și pensulele. La sfârșitul atelierului, puteți păstra tricourile și, de ce nu?, le puteți purta a doua zi la birou!

DJ pentru o zi!

Toată lumea e curioasă să afle care sunt secretele unui DJ de succes, nu? DJ-ul formator, rezident într-unul din cele mai cunoscute cluburi bucureștene, vine să-i învețe pe curioși elementele principale ale unui mixaj profesionist. Participanții vor combina teoria cu practica, vor afla cum să facă un scratch, ce face și ce nu face fiecare buton al mixerului și vor avea parte de o experiență extrem de… muzicală!

*** Toate activitățile pot fi upgradate cu premii haioase și se pot transforma în concursuri pe echipe sau individuale!

Abonamente

Start

- pentru manageri curioși -
  • + Abonament cu 3 ateliere, desfășurate pe parcursul unei luni calendaristice.
Comandă

Fanatic

- pentru managerii determinați -
  • + Abonament cu 12 ateliere, desfășurate pe parcusul a patru luni calendaristice.
Comandă

*** Fiecare atelier poate fi contractat și în regim de probă (un singur atelier, pentru maxim 20 de persoane).