Am lipsit ceva timp

Am avut o luna semi-ingrozitoare. Am inceput prin a fi anuntati ca ni s-a pierdut siteul. Serverul unde aveam gazduit acest site a facut o buba mare si a plecat la somnic. Nu-i nimic, zicem noi, avem backup. Doar ca nu am avut, pentru ca backupul nu a vrut sa functioneze. Nu-i nimic, am zis noi, lasa ca se repara serverul. Si s-a reparat. Doar ca domnul care ne-a gazduit acest site timp de cinci ani de zile s-a hotarat ca noi nu meritam sa ne dea siteul inapoi, pentru ca intre timp am schimbat serviciile de hosting si am ales o firma serioasa din domeniu.

Uite-asa, ne vedem fara portofoliu, fara o parte din articole, fara o parte din paginile acestui site. Ce sa facem, mergem mai departe si incercam sa uitam ultimele saptamani, ca pe un vis urat.

Intre timp, insa, am avut parte si de cateva bucurii. Am lansat victoritaaxinescu.com – un site dedicat in special planuitului de nunti, din perspectiva mea personala. Are si un blog pe masura, unde sper sa scriu cat mai multe articole de bun simt, actuale, problematice sau amuzante, de ce nu?, dar toate folositoare oricui isi organizeaza nunta, cu sau fara ajutorul unui wedding planner.

Cele mai mari bucurii au fost insa evenimentele pe care le-am organizat si pregatit in acest timp. Unele au avut deja loc si vom vorbi despre ele cat de curand, altele sunt aproape de linia de sosire si incercam sa le “lucram” cat mai frumos posibil.

Cu gandul ca vara s-a incheiat, oficial, insa ca mai avem inca multe lucruri bune de planuit, va urez o toamna placuta si sa ne auzim cu bine!

Cu drag,

Victorita Axinescu – Wedding Planner, acum si pe victoritaaxinescu.com

Noi doi, la un eveniment de familie despre care vom vorbi cat de curand!

Noi doi, la un eveniment de familie despre care vom vorbi cat de curand!